West Schilders

Energielabel

Energielabel

 

Per 1 januari 2015 is het energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van woningen. Het energielabel stimuleert woningbezitters te investeren in energiebesparing. Met deze maatregel wil het kabinet dan ook duurzame energievoorzieningen in Nederland realiseren.

Hoe gaat dit in z’n werk? U hebt begin 2015 een voorlopig energielabel aangewezen gekregen. Wilt u een beter energielabel? Dan kunt u uw woning duurzamer maken en deze maatregelen doorgeven via internet. Een expert controleert uw opgave en noteert het definitieve energielabel.

 

 

Een beter energielabel met de hulp van West schilders

Dat het kabinet woningbezitters wil stimuleren is positief. Een energiezuinig huis heeft namelijk vele voordelen en is een investering met een hoog rendement. West Schilders kan bijdragen aan een beter energielabel. Wij kunnen u adviseren over verschillende mogelijkheden voor gevel- en glasisolatie. Laat bijvoorbeeld HR++glas plaatsen voor optimale isolatie en dus een beter energielabel. Met periodiek onderhoud houdt u de isolatiewaarde van gevel en glas op peil, wat dus ook bijdraagt aan een beter energielabel.

Wilt u weten hoe de isolatie- en onderhoudsoplossingen van West Schilders kunnen bijdragen aan een beter energielabel? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.