West Schilders

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnen wordt geschilderd om aan de ruimtes een goede uitstraling en functionaliteit te geven die er van verlangd wordt. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren, trappen enzovoorts.

Binnen schilderwerk op houten delen is er niet alleen om uw bezit te verfraaien. Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden is de kwaliteit van het binnen schilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud. Met andere woorden:

Goed onderhouden binnen schilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buitenschilderwerk.

Voor binnen schilderwerk gebruiken we uitsluitend oplosmiddelbare verf. Deze verf is een gezonder alternatief voor de traditionele verven, die een hoog gehalte aan vluchtige. organische stoffen bevatten. Het veelvuldig inademen van deze stoffen kan gezondheidsproblemen veroorzaken bij de schilder, maar ook voor de gebruikers van een ruimte die wordt geschilderd, is de toepassing van oplosmiddelbare verf veel prettiger. Voordelen van water gedragen verf:

Decorerende functie

Het binnen schilderwerk heeft ook een belangrijke decorerende functie. Hiermee creëert u onder andere een fijne sfeer in uw woning.