Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Kor West. Na meer dan 25 jaar ervaring en voor verschillende vakbedrijven te hebben gewerkt, zijn wij, mijn vrouw Mensien en ik sinds mei anno 2015 een zelfstandig schildersbedrijf gestart in Appingedam.

Ons schildersbedrijf is allround met ruime ervaring in binnen- en buitenschilderwerk. Verder bestaan onze diensten uit het behangen van alle soorten behang, het plaatsen van diverse glassoorten, houtrotreparatie en het geven van kleuradvies aan uw woning of bedrijfspand. Ik ben gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk in de ruimste zin van het woord. Ik breng en houdt uw woning of bedrijfspand in topconditie van binnen en buiten. Al mijn werkzaamheden worden met veel zorg en kwaliteit uitgevoerd.

De kracht van West Schilders is de kleinschaligheid. Dit betekent: directe communicatie met de klant en de persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht. Mijn vakmanschap resulteert in een afwerking die zowel duurzaam als representatief is.

West Schilders is een eenmanszaak maar als u als klant erom vraagt of de aangeboden klus leent zich er voor, dan kan er ook in samenwerking, met de door mij vertrouwde collega's, werk worden uitgevoerd.

Wat kunt u verwachten?

  • Ambachtelijk schilderwerk
  • Helder advies
  • Duidelijkheid
  • Openheid en eerlijkheid

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en mijn advies verwerk ik voor u in een gratis en vrijblijvende offerte.

Over Kor West West Schilders

   Kruizemuntlaan 12
9903 EE, Appingedam

   0596 – 61 62 44
   06 – 44 66 65 80
   info@westschilders.nl
   KvK: 63240351